Створення належних умов для повноцінного розгортання сил територіальної оборони Бучанського району - спільна справа усіх громад району

Дата: 17.02.2022 09:51
Кількість переглядів: 331

Вчора 16 лютого Голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко  провів чергову нараду щодо нагальних заходів із територіальної оборони району та інших актуальних питань, зокрема безпеки і протидії дезінформації.

Фото без опису

Серед присутніх, були представники територіальної оборони,  депутати райради представники громадських організацій.

 

Наразі у пріоритеті – розміщення та облаштування пункту батальйону тероборони Бучанського району, а саме облаштування робочих місць; облаштування режимно-секретного об’єкту та приміщення для зберігання зброї та боєкомплекту; виділення місця для транспорту і запасу палива та складських приміщень.

 

"Уже почалися необхідні роботи з облаштування спеціальних приміщень. Особисто  інспектую  хід підготовки приміщень та інфраструктури для забезпечення функціонування батальйону. При кожній зустрічі визначаємо подальші спільні дії з керівництвом батальйону тероборони щодо вирішення проблемних питань  по матеріально-технічному забезпеченні" - підкреслив Микола Ляшенко.

Фото без опису

За результатами обговорення проблематики щодо облаштування пункту дислокації батальйону територіальної оброни району Микола Ляшенко закликав включитися громадам Бучанського району та допомогти створити належні умови для повноцінного розгортання сил територіальної оборони району.

 

Крім того, поставлена задача в розробці покрокової інструкції як записатися до лав сил територіальної оборони.

 

Принагідно інформуємо, що для отримання вичерпної інформації з будь-яких питань щодо участі у заходах ТрО звертайтеся за тел.: (093) 439 9139.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень