Президент України про 64-й день війни

Дата: 29.04.2022 15:10
Кількість переглядів: 137

«Російська армія в Україні свідомо й без жодних сумнівів розтоптала все, на чому був заснований глобальний порядок після Другої світової війни. Статут ООН, міжнародні конвенції та декларації, права людей і держав... Усе те, що має гарантувати свободу й безпеку у світі, просто зруйноване російськими агресивними діями. Російські удари по Маріуполю не припинялися навіть тоді, коли пан Генеральний секретар ООН був на перемовинах у Москві. І сьогодні, одразу після завершення наших переговорів у Києві, в місто полетіли російські ракети. П'ять ракет. І це багато говорить про справжнє ставлення Росії до глобальних інституцій. Про намагання російського керівництва принизити ООН та все, що Організація уособлює.

Россия пытается спровоцировать глобальный ценовой кризис, но украинский экспорт поможет стабилизировать рынки – обращение Президента Владимира Зеленского

А отже, це вимагає відповідної потужної реакції. Російські ракетні удари по Україні – по Києву, Фастову, Одесі, Хмельницькому та інших містах – укотре засвідчують: ще не можна розслаблятися. Не можна думати, ніби війна вже закінчується». Звернення Президента Володимира Зеленського за підсумками 64-го дня війни.

https://www.president.gov.ua/videos/razom-iz-soyuznikami-mi-tochno-mozhemo-zupiniti-rosijsku-agr-2369


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень