Ситуація з водопостачанням у Київській області

Дата: 30.04.2022 12:59
Кількість переглядів: 131

Повністю або частково відновлено надання послуг з централізованого водопостачання у 119 населених пунктах області із 123 у яких ця послуга була відсутня. 

Кабмін схвалив проект постанови про водопостачання та водовідведення

Залишаються без централізованого водопостачання 4 населених пункти Іванківської громади (села Джерела, Кухарі, Варівськ та Олізарівка). Разом з тим, у вказаних населених пунктах населення має можливість користуватись водою з дворових криниць. 

Міста Ірпінь та Буча– 29.04.2022 року запущено  водогін, який забезпечить мешканців міста Ірпінь питною водою із Києва. Населення міст має доступ до питної води.

Селище Гостомель – КП «Ірпіньводоканал» відновить надання послуги з централізованого водопостачання мешканцям після подачі електроенергії. Мешканці селища мають доступ до питної води.

Селище Бородянка – водопровідні мережі селища набрано водою, однак через суттєві пориви на водопровідній мережі, на 60% зруйновано запірні арматури – виникають перебої з постачанням води. 

Аварійні служби КП «Бородянка-тепловодопостачання» постійно працюють над ремонтом мереж. 

Чорнобильський масив селища Бородянка – повністю забезпечено централізованим водопостачанням і водовідведенням, це майже 30% усіх споживачів. 

Олексій Кулеба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень