Скоро два нових житлових комплекси з'являться в Ірпіні та Бородянці, для поселення громадян, житло яких було зруйноване

Дата: 05.05.2022 12:21
Кількість переглядів: 119

Київщина, зокрема Бучанський район, дуже постраждали через окупацію ворогом. Знищено сотні будинків, багато сімей в містах та селах залишилися без домівок. Саме тому перед владою стоїть першочергова задача щодо будівництва житла.

На зображенні може бути: текст «CONTINEST»

Скоро два нових житлових комплекси з'являться в Ірпіні та Бородянці. Їх планують звести вже за п'ять місяців. Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив, що загальна площа кожного ЖК - 50 тис. кв. м. До того ж, є варіанти викупу житла у забудовників для постраждалих мешканців.

У цей же час, у сел. Бородянка розпочато роботу над будівництвом модульних будинків, які надані Польщою.

У Бородянці на Київщині вже встановили перші модульні будинки, які були надані Польщею, для проживання співробітників ДСНС та волонтерів, які займаються відбудовою селища.

Крім того, професійні пожежники та рятувальники прибули в Україну зі США, Австралії, Німеччини та Польщі. Іноземні фахівці надаватимуть допомогу українським колегам, які ліквідують наслідки «русского міра» в деокупованих українських містах та селищах. Зокрема вже у Бородянці вони розпочали роботу.

Київська Обласна Державна Адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень