United24 Президент запустив єдине вікно для збору коштів на підтримку України

Дата: 05.05.2022 12:35
Кількість переглядів: 172

Сьогодні увесь світ об?єднався, щоб допомогти Україні. Ми дуже вдячні всім, хто нас підтримує. Президент України Володимир Зеленський запускає глобальну ініціативу United 24, яка об?єднає людей довкола допомоги Україні.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Один із проєктів United 24 — фандрейзингова платформа https://u24.gov.ua. Тут кожен може переказати коштів в один клік і отримати прозору звітність. Як це працює:

1. Благодійник, фундація, міжнародна компанія тощо донатить кошти на 1 із 3 напрямів: армія та розмінування, гуманітарна й медична допомога, відбудова України.

2. Кошти перераховуються на спеціальні рахунки НБУ, закріплені за відповідними Міністерствами. НБУ звітує про збір 1 раз на 24 години.

3. Міністерства спрямовують кошти на ключові потреби та надають звіти один раз на тиждень. Уся звітність публікується на платформі.

Проєкт об?єднає підтримку України від міжнародних благодійних фондів, урядів країн, світових зірок та великих брендів. Завдяки United 24 ми зможемо спрямувати кошти туди, де вони дійсно потрібні, без зайвої бюрократії та з прозорою регулярною звітністю.

Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень