У селищі Макарів вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни та відзначили жителів громади, які захищали та продовжують стояти на варті нашої держави та Макарівського краю

Дата: 09.05.2022 12:43
Кількість переглядів: 175

8 травня у селищі Макарів відбувся захід з вшанування пам’яті учасників боротьби проти нацизму, а також інших жертв Другої світової війни.

Фото без опису

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства.

Зараз, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором.

Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця.

В цей визначний та символічний день 140 бійців добровольчого формування Макарівської ТГ склали присягу на вірність народу України.

Фото без опису

Також в цей день Макарівською селищною радою було розпочато відзначення медаллю «За оборону рідної держави. МАКАРІВ» людей, які з перших днів війни самовіддано, скромно і почесно несли свою місію, захищаючи Україну та Макарівську територіальну громаду!

Також нагороду отримали медики, електрики, кухарі, ті, хто допомагав евакуйовувати людей під обстрілами, робили все можливе і не можливе для прискорення перемоги без зброї в руках.

Фото без опису

За матеріалами Макарівської селищної ради https://www.facebook.com/makselrada

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень