До м. Буча завітали міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов та Василь Хмельницький - засновником інвестиційного холдингу UFuture – інноваційного парку UNIT.City. «Місто в місті».

Дата: 10.05.2022 10:55
Кількість переглядів: 171

Про відбудову і розвиток громади йшла мова на зустрічі Бучанського міського голови Анатолія Федорука сьогодні детально говорив з міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим та Василем Хмельницьким- засновником інвестиційного холдингу UFuture – інноваційного парку UNIT.City. «Місто в місті».

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та дорога

Йшлося про реалізацію важливого проекту Bucha Tehno Garden, реалізація якого можлива у співпраці громади, уряду, бізнесу.

- Територія пріоритетного розвитку охоплює існуючий індустріальний парк «Мироцьке», існуючий міжнародний аеропорт «Антонов», інвестиційно привабливі території інших населених пунктів, які планується розділити на кластери,- зазначив Анатолій Федорук.

Йдеться про :

- транспортно-логістичний;

- медичний;

- науково-навчальний;

- ІТ-кластер;

- індустріальний кластер;

- технологічний кластер;

- курортно-санітарну та житлову забудову.

Міністр наголосив на зручній транспортній інфраструктурі : міжнародні траси, міжнародний вантажний аеропорт «Антонов», який буде відбудовано, залізничне сполучення – все це є важливими перевагами для розвитку логістики. А також наголосив на важливості аналізу наявності робочої сили, яка цікавить кожного потенційного інвестора.

Василь Хмельницький додав, що бачить успіх у синергії дій державного сектора та бізнесу.

- Світ змінюється швидко, треба йти в ногу з часом. Не наздоганяти, а створювати нові продукти та нові тренди,- ось у чому, на його думку, фокус успіху важливого проекту.

Зі сторінки https://www.facebook.com/bucharada.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень