Допомогу від Гуманітарного штабу Бучагської районної військової адміністрації отримали сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 12.05.2022 15:08
Кількість переглядів: 207

За зверненням сімей зі складними життєвими обставинами щодо підтримки та надання допомоги, Гуманітарний штаб Бучанської районної військової адміністрації під егідою служби у справах дітей та сім’ї Бучанської районної військової адміністрації надано гуманітарну допомогу зазначеним сім’ям з міста Буча та сіл Луб’янка, Блискавиця, Воронівка, Гаврилівка, Тарасівщина Бучанського району.

Світлина від Бучанська районна державна адміністрація Київської області.

Родинам, які опинилися в складних життєвих умовах, було надано дитяче харчування, продукти довгого зберігання та гігієнічні засоби, що дозволяє не лише заощадити бюджети родин, але й додати впевненості у тому, що вони не залишились наодинці зі своїми проблемами.

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей/дітей, які перебувають у такому становищі, звертайтеся у службу у справах дітей та сім`ї Бучанської РВА за адресою: м. Буча, вул. Інститутська, 22, e-mail: vdoc@buchanska-rda.gov.ua.

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень