"У селищі Бородянка тривають роботи з монтажу тимчасових модулиних будинків для громадян, які втратили житло", - Микола Ляшенко

Дата: 22.05.2022 09:33
Кількість переглядів: 176

Повномасштабним вторгненням російські військові не лише б’ють в будівлі та людей, а й намагаються позбавити українців власного бачення майбутнього. Але ми відновимо наші міста і села.

Фото без опису

За допомогою уряду Польщі, в сел. Бородянка Бучанського району вже монтують тимчасові модульні будинки для тих, хто втратив житло.

Шляхи відновлення країн у повоєнний період були різними, пріоритети визначалися потребами та особливостями конкретних міст. Нині, формуючи план відбудови України, важливо враховувати економічні, геополітичні, соціальні, культурні особливості держави та вимоги сучасної урбаністики. Недостатньо відновити пошкоджене — маємо нагоду переосмислити свій простір. Проаналізувавши напрацювання інших країн, поради урбаністів та архітекторів, нові підходи до проєктування міст і воєнний досвід, ми зможемо побудувати наші простори безпечними, функціональними, інклюзивними та привабливими, якщо оберемо вдалу стратегію та грамотно освоїмо інвестиції.

Сподіваюсь, що й  надалі будемо плідно співпрацювати з європейськими країнами задля відбудови України.

Слава Україні!

Дивіться відео-звернення начальника Бучанської районної військової адміністрації Миколи Ляшенка за посиланням:

https://www.facebook.com/108200378035324/posts/380627840792575/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень