Стартує загальнонаціональна ініціатива щодо зміцнення психічного здоров’я та психосоціальної підтримки громадян України

Дата: 24.05.2022 12:17
Кількість переглядів: 203

Офіс першої леді Олени Зеленської разом із представниками уряду у співпраці з громадянським суспільством та міжнародними партнерами запускає загальнонаціональну ініціативу щодо зміцнення психічного здоров’я та психосоціальної підтримки громадян України.

Фото без опису

У країні війна. рф продовжує забирати життя українців, руйнувати будинки та нівечити здоров'я громадян нашої країни як фізичне, так і психологічне.

Проте битви закінчаться. Кожен переміщений українець повернеться. Кожна сім’я возз’єднається, а рани загояться. Зруйновані школи, дитячі будинки та лікарні в Україні відбудують.

Але наслідки цієї війни, на жаль, залишаться на роки й десятиліття. Тож Україні потрібно виграти ще одну битву – за ментальне здоров’я наших людей.

Україна – одна з небагатьох країн світу, яка була обрана для глобальної Спеціальної ініціативи ВООЗ із психічного здоров’я. Тому країна візьме за основу найкращі практики і разом із ВООЗ World Health Organization (WHO) втілить загальнонаціональну ініціативу щодо зміцнення психічного здоров’я та психосоціальної підтримки громадян України.

«Ми розраховуємо на вашу експертну підтримку, щоб побудувати справді унікальну й найкращу психологічну службу допомоги у світі. Так, маємо саме таку амбіцію. І маємо амбіцію зробити це швидко, щоб разом з перемогою у війні ми здобули ще й цю перемогу – над горем, шоком та стресом наших громадян», – зазначила перша леді України.

https://www.facebook.com/moz.ukr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень