КИЇВОБЛГАЗ у випадку пошкодження або знищення нерухомого майна перерахує вартість послуг

Дата: 26.05.2022 15:13
Кількість переглядів: 156

Для споживачів газу, у яких було пошкоджене або зруйноване житло під час воєнних дій – вже почались перерахунки вартості послуг доставки газу.  

Плата за доставку газу змінюється. Все, що треба знати про нові правила -  Главком

Підстава: встановлення фактів пошкодження об’єктів газоспоживання споживачів або пошкодження внутрішньобудинкових систем газопостачання, які спричинили неможливість використання споживачами послуги розподілу природного газу.

Перерахунок виконано для побутових споживачів області та юридичних осіб, які постраждали від війни в Бучанському, Фастівському, Вишгородському та Броварському районах Київської області.

АТ «Киівоблгаз» здійснює перерахунок, або ж призупинення нарахувань за розподіл газу:  

- на підставі звернення власника пошкодженої будівлі при обов’язковому проведенні обстеження адреси фахівцями Товариства;  

- у випадку виявлення пошкоджень при обстеженні систем газопостачання працівниками Товариства;  

- на основі даних про пошкоджені об’єкти, отриманих від органів місцевого самоврядування  (або військових адміністрації).

У разі пошкодження або знищення нерухомого майна необхідно: Звернутися у телефонному режимі до контакт-центру 104.ua, за тел.: (067) 44 49 104, (044) 36 46 104 або надіслати лист на електронну адресу: contact@kv.104.ua

У повідомленні вказати особовий рахунок (за можливості), адресу,  описати ситуацію, вказати дату руйнації. Чекати на приїзд працівників газорозподільної компаніі, які офіційно підтвердять факти, викладені у зверненні.  Отримати перерахунок або призупинення нарахувань до відновлення будівлі та системи газопостачання. 

КИЇВОБЛГАЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень