У Бучанському районі роботу відновили ще три центри обслуговування клієнтів КИЇВОБЛЕНЕРГО

Дата: 26.05.2022 15:30
Кількість переглядів: 154

У Бучанському районі роботу відновили ще три центри обслуговування клієнтів. Свої двері відчинили офіси у Бородянці, Ірпені, Макарові за адресами:

На зображенні може бути: 1 особа, офіс та у приміщенні

- Бородянка, вул. Заводська, 1-а;

- Ірпінь, вул. 2-й Північний Тупік, 2;

- Макарів, пров. Заводський, 1а.

Уже місяць працюють ЦОКи в Києві, Борисполі, Вишневому, Білій Церкві, Броварах, Василькові та Вишгороді. Загалом в області вже відкрито 13 центрів.

Наші фахівці готові допомогти відновити документи, які мешканці Київщини втратили під час бойових дій та вирішити питання щодо договорів на розподіл зруйнованих будинків. Також клієнти зможуть переукласти договори, скоригувати покази лічильника, здати звіт за об’єми споживання тощо.

Офіси прийматимуть клієнтів з 8:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю. Графік роботи може змінюватися залежно від особливостей комендантської години, що діє у конкретному регіоні. Адреси відкритих офісів можна дізнатись на нашому сайті - https://www.dtek-krem.com.ua/ua/service-centers або зателефонувавши до кол-центру (067/099/093) 495 70 40, (044) 459 07 40.

ДТЕК дбає про своїх клієнтів та робить все можливе, для того аби ви отримували необхідні сервіси в умовах воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень