До Бородянської громади прибув гуманітарний вантаж з Литви

Дата: 31.05.2022 15:09
Кількість переглядів: 228

Кароліс Санкаускас, директор та засновником UAB «Projektavimo sprendimai» – однієї  з провідних компаній-постачальників комплексних архітектурних проектних рішень у Литві, вже в третє відвідав Бородянку.

 Фото без опису

Кароліс спеціалізується на архітектурному проектуванні,  інженерії, планування території тощо.  Сьогодні він має змогу надати проектні  послуги щодо відбудови селища Боролянка, а це – розробка проектів  на індивідуальні та багатоквартирні будинки. Також Кароліс Санкаускас уже вдруге привіз до нас такі необхідні склопакети. 

Цього разу на трьох мікроавтобусах доставили шість тон склопакетів та склолистів.  Разом з Каролісом Бородянку відвідали віце-мер Вільнюса Томас Гулбінас та керівник групи радників мера Єва Дірмайте.

Представники влади столиці Литви також пообіцяли  продовжувати забезпечення склом/вікнами й інші населені пункти Бородянщини.

В той же час пояснили, що нині доставка йде не так швидко, як на неї очікують жителі громади. Склопакети везуть малогабаритним транспортом, оскільки литовські вантажоперевізники поки вважають небезпечним відвідування нашого регіону. Також за словами гостей, ініціативу Литви вже переймають й інші столиці балтійських і скандинавських країн. А Вільнюс своїм наступним кроком бачить більш масштабніший внесок  у відновлення українських міст.

Новини Бодянської ОТГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень