"Інклюзивно-ресурсний центр" Бородянської районної ради Київської області знову відкрив свої гостинні двері для інклюзивних діток Бородянської громади

Дата: 01.06.2022 15:46
Кількість переглядів: 196

Управління гуманітарної політики Бучанської районної військової адміністрації Київської області поздоровляє усіх мешканців Бучанського району з Днем захисту дітей! Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого радістю та сенсом. І це не обов’язок, а привілей дорослих зробити дитинство маленьких українців безтурботним та безпечним. Ми боремося, тому що майбутня Україна, це і є наші діти!  

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, у приміщенні та цегляна стіна

Тому особливо приємно, що саме в цей день "Інклюзивно-ресурсний центр" Бородянської районної ради Київської області знову відкрив свої гостинні двері для інклюзивних діток Бородянської громади, які так потребують турботи й тепла, особливо у цей не простий час.

Управління гуманітарної політики Бучанської районної військової адміністрації Київської області після огляду приміщення, висловлює безмежну вдячність Волонтерському гуманітарному центру «Печерськ» та Благодійному фонду «Заново», які майже відразу після деокупації смт Бородянка, на початку квітня, долучилися до відновлення приміщення КП "Інклюзивно-ресурсного центру" Бородянської районної ради Київської області. Ви зробили неоціненний вклад у відновлення Бучанскького району. Дякуємо за Ваші щедрі на добро серця, тільки разом ми зробимо життя наших дітей сонячним и безхмарним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень