Де отримати інформацію про вакансії центрів зайнятості

Дата: 01.06.2022 15:47
Кількість переглядів: 177

Вакансії, які подають роботодавці до служби зайнятості, можна отримати у тому центрі зайнятості, в якому ви зареєстровані, переглянути на сайті Київської обласної служби зайнятості за посиланням https://kir.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy або на телеграм-каналі "Робота зараз: Державна служба зайнятості" https://t.me/worknowdcz

На зображенні може бути: текст

Зареєструйтесь в особистому кабінеті, щоб бачити інформацію щодо пошуку роботи, інформаційних заходів служби зайнятості та нарахування допомоги по безробіттю.

Для цього потрібно зайти на сайт https://kir.dcz.gov.ua/ та натиснути жовту кнопку «Персональний кабінет» https://kir.dcz.gov.ua/cabinet

Уважно прочитати інструкцію та послідовно виконати дії, які в ній прописані https://cutt.ly/yt99nm6

Якщо ви все зробили правильно, автоматично буде створено обліковий запис. Це лише перший етап реєстрації. Поки що у вас обмежений доступ до даних, які мають відображатися в кабінеті.

Далі потрібно зв’язатися з вашим кар’єрним радником. Він внесе в систему унікальний логін, пароль, а також електронну адресу, і лише тоді в персональному кабінеті відображатимуться розділи:

- «Взаємодія зі службою зайнятості»

- «Інформація для пошуку роботи»

- «Відвідування ЦЗ, отримані послуги»

- «Семінари та масові заходи»

- «Нарахування та виплати»

- «Направлення на працевлаштування»

- «Профнавчання»

Наразі статус безробітного надається без вимоги до наявності відповідної роботи. Виплата допомоги по безробіттю призначається з першого дня реєстрації як безробітного в службі зайнятості.

Безробітним, які зареєстровані в центрах зайнятості в районах проведення бойових дій або на тимчасово непідконтрольній території та звернулися до центрів зайнятості інших районів, нарахування виплати допомоги по безробіттю продовжується з урахуванням даних реєстру застрахованих осіб Державного реєстру та Єдиної інформаційно-аналітичної системи Державної служби зайнятості.

Київський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень