До Міжнародного дня захисту прав дітей працівники Бучанської райдержадміністрації відвідали сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, багатодітні сім'ї та вихованців ДБСТ

Дата: 01.06.2022 17:34
Кількість переглядів: 161

Щороку першого червня світ відзначає Міжнародний день захисту прав дітей.

Фото без опису

Цей день є важливим в усвідомленні пріоритетності інтересів дітей над інтересами доросли.

Щоб підтримати малечу та їхні родини, зважаючи на свято та складнощі, які диктує воєнний стан, гуманітарний штаб Бучанської райдержадміністрації за сприяння начальника районної військової адміністрації Миколи Ляшенка, підготував подарунки у вигляді продуктових наборів.

Фото без опису

Дана гуманітарна допомога була передана заступником голови Бучанської райдержадміністрації Мариною Загвоздкіною та заступником начальника служби у справах дітей, начальником відділу з питань захисту прав дітей, сім'ї та профілактичної роботи райдержадміністрації Любов'ю Дубінчук родинам, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітним родинам та вихованцям Дитячих будинків сімейного типу Гостомельської громади.

Фото без опису

Дуже хочеться, щоб дітки  були завжди щасливими й радісними. Адже вони — наше майбутнє. Вони з’являються на цей світ, щоб наповнити сенсом життя.

Бажаємо блакитного, сонячного, а головне мирного неба над головою. Нехай всі діти будуть здоровими, усміхненими та щасливими, а слово "війна" траплятиметься лише на сторінках історичних підручників!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень