Шановні мешканці та гості Бучанського району! У районі зберігається мінна небезпека, особливо у лісах, лісосмугах, на узбіччях доріг та на територіях окремих полів агропідприємств району!

Дата: 07.06.2022 15:12
Кількість переглядів: 162

Не забувайте про те, що продовжує діяти заборона на відвідування лісів, лісосмуг, полів та інших ділянок району, де потенційно можуть знаходитись вибухонебезпечні предмети, нерозірвані снаряди та міни.

Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (текст)

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає не ходити зараз у поля і ліси, не підбирати предмети на вулиці. Іноді вибухівка може бути замаскована у звичних речах.

За словами рятувальників, слід дотримуватися головного правила: не підходь, не чіпай, телефонуй 101. Фахівці наголошують, що наближатися до міни чи підозрілого предмета вкрай небезпечно. Не можна користуватися мобільним телефоном поруч. Необхідно повернутися назад тим самим маршрутом щонайменше на 100 метрів. Лише тоді можна зателефонувати рятувальника. Слід запам’ятати місце виявленого вибухонебезпечного предмета і, якщо є можливість, поставити попереджувальний знак.

Закликаємо не нехтувати заборонними знаками та табличками, які сповіщають про небезпеку. Ні в якому разі не виймайте їх із місць встановлення!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень