Гуманітарна допомога з м. Вишневе поїхала на фронт

Дата: 09.06.2022 11:24
Кількість переглядів: 365

За підтримки міської влади та адміністрації ЗОШ №2 волонтери нашої громади протягом тижня збирали допомогу на фронт. Небайдужі мешканці Вишневого і Крюківщини приносили продукти харчування, ліки, засоби гігієни, солодощі, речі першої необхідності та інше. ГФ «Спецпідрозділ «Дельта» передали прапори.

Фото без опису

Хлопці і дівчата з нашої громади захищають Україну в різних гарячих точках. Цього разу гуманітарна допомога і смачні сюрпризи від вишнівчан і крюківщинців поїхали в Ізюмському, Миколаївському та Сумському напрямах.

Допомогу передали через військових волонтерів і капеланів з ДУК УВЦ ХЄВ, які їздять на передову з 2014-го року.

Акцією «Підтримай ЗСУ» опікувалися наші волонтери з волонтерського центру "Мобілізація добра" Людмила Миколаївна та Литвин Лариса Миколаївна і люди, які долучаються до роботи центру в приміщенні ЗОШ №2.

«Волонтерський центр "Мобілізація добра" щиро дякує всім, хто взяв участь в акції «Підтримай ЗСУ». Ви найкращі! Адже відчуття міцного тилу підтримує наших захисників у тяжких умовах війни» - зазначила Людмила Миколаївна.

Також на фронт передали і маскувальні сітки, які плетуть дівчата з нашої громади з початку повномасштабного вторгнення росії.

«Ми відчули, що не можемо стояти осторонь, тому згуртувалися і вирішили допомагати всім чим можемо. Хочу подякувати своїм колегам-волонтерам Жестковій Тетяні, Волошко Ларисі, вчительці Ірині Павлівні, з якими ми з початку воєнних дій стали до плетіння маскувальних сіток і військових маскувальних костюмів. До нас приходили допомагати як молоді дівчатка, підлітки, так і люди поважного віку. Ми раді всім, всіх навчаємо. Тому, якщо хочете допомогти, запрошую вас до спортивної зали школи №2. Нам потрібні додаткові руки, матеріал для сіток і просто підтримка добрим словом» - повідомила Ольга Шевцова.

Разом ми - переможемо!

Слава Україні!

Новини Вишневої міської ради

https://vyshneve-rada.gov.ua/component/content/article/298-nov/7564-121.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень