Бучанська районна військова адміністрація розпочала співпрацю з Corus International

Дата: 13.06.2022 16:21
Кількість переглядів: 322

Бучанська районна військова адміністрація наразі розпочала взаємодію з Corus International, групи організацій, яка включає Lutheran World Relief та IMA World Health.

Корус.jpg

Основним завданням є сумісна праця над пошуком цілісних та довготривалих рішень, для вирішення як короткострокових завдань, так і напрацювання довгострокових  рішень, необхідних для подолання взаємопов’язаних проблем які виникли у зв’язку з агресією російської федерації на території Бучанського району.

Наразі була проведена робоча зустріч голови Бучанської районної військової адміністрації Миколи Ляшенко та головного офіцера з гуманітарних питань Corus International Тамари Демурія.

Управлінням гуманітарної політики Бучанської районної військової адміністрації була проведена ознайомча поїздка в с. Гурівщина Дмитрівської територіальної громади де було повністю зруйновано приміщення місцевої амбулаторії загальної практики сімейної медицини, під час підступного наступу російської федерації на столицю нашої країни м. Київ.

Сподіваємось на тісну і плідну співпрацю у відновленні життєдіяльності нашого району в частині медицини, щоб принести рятівну допомогу та довгострокову надію у найуразливіші часи нашої країни та у найскладніших обставинах в яких опинились мешканці нашого району. Сумісно об'єднуємо напрями дисциплін, підходи та людей, тому як знаємо, що чим ефективнішу співпрацю ми можемо досягти, тим ширший та системний вплив ми можемо зробити в цей непростий час. Бучанська районна військова адміністрація висловлює щиру вдячність Corus International за небайдужість та наміри допомогти мешканцям нашого району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень