Підписано меморандум про співробітництво між Бучанською районною військовою адміністрацією та Науковим центром «Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска НАМН України»

Дата: 13.06.2022 16:23
Кількість переглядів: 167

10 червня відбулося підписання меморандуму про співробітництво між Бучанською районною військовою адміністрацією та Науковим центром «Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска НАМН України». Предметом договору є співробітництво, яке має основною метою – встановлення співпраці, поєднання зусиль та пошук спільних рішень щодо надання консультаційної допомоги мешканцям Бучанського району, що постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Меморандум кардіо.JPG

Серцево-судинні захворювання є основною причиною смертності, як в Україні, так і в усьому світі. Зараз вся країна перебуває у стані війни, це призводить до постійного стресу, що вкрай негативно позначається на нашому організмі – в першу чергу на серцево-судинній системі. Важливе завдання, яке вбачає Бучанська районна військова адміністрація та Науковий центр «Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска НАМН України» в збереженні життя та здоров’я наших громадян в цей непростий час, бо країна це не тільки території, це вперш за все люди які в цій країні живуть!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень