Макарів - Вандліц: співпраця в дії

Дата: 13.06.2022 20:08
Кількість переглядів: 217

Упродовж останніх двох днів у Макарові з робочим візитом перебували мер німецького міста Вандліц Олівер Борхерт разом зі своїм заступником Сашею Бернаром.

Фото без опису

«Одна справа - бачити фотографії, а зовсім інша - на власні очі побачити те, що відбулося. У мене бракує слів, щоб висловити все те, що відчуваю, оглядаючи руйнування, яких зазнав Макарів», - сказав мер Вандліца Олівер Борхерт.  

У травні Вандліц та Макарів, наслідуючи приклад стратегічного партнерства між Гамбургом та Києвом, підписали Угоду про стратегічне партнерство та стали містами-побратимами. 

За підсумками двох днів є домовленості з німецькими колегами щодо підтримки Макарова громадою Вандліца у ході ліквідації наслідків російської агресії, а також реалізації спільних проектів по закінченню війни в Україні. 

Також, сьогодні, 13 червня, разом з німецькими партнерами  Макарівський селищний голова зустрівся з Віталієм Кличком. Спільно обговорили можливі напрямки допомоги та співпраці між Макаровом та Вандліц. 
Віталій Кличко, як голова асоціації міст та сіл України був одним з ініціаторів підписання угоди про дружбу та взаємодопомогу між вказаними містами. 

Ці кроки дуже важливі для селища. Сподіваємось, що все вдасться і Макарів відновиться та загоїть свої рани.

За матеріалами Макарівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень