Рятувальники ДСНС отримали державні нагороди

Дата: 15.06.2022 13:15
Кількість переглядів: 197

14 червня на Михайлівській площі у Києві міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський вручив державні нагороди співробітникам та офіцерам системи МВС України, які захищають суверенітет і незалежність України, ліквідовують наслідки військової агресії з боку російської федерації. Цього дня міністр відзначив і внесок рятувальників ДСНС у спільну боротьбу за перемогу - можливість жити у вільній країні, ростити дітей, не ховаючись від обстрілів та пострілів російської армії. 

Фото без опису

Денис Монастирський зазначив: сьогодні це нагородження можливе саме тут, на Михайлівській площі, завдяки тим людям, які змогли зберегти Київщину під час наступу ворога.

Так, сьогодні орденами «За мужність» ІІІ  ступеня та «Княгині Ольги» ІІІ ступеня були відзначені 40 рятувальників та рятувальниць ДСНС. Усі вони з початку російського вторгнення продовжують виконувати завдання за призначенням і з кожним днем утверджують найкращі якості захисників своєї країни. Серед нагороджених і представник Бучанського району Олександр Іваненко, начальник 32-ї ДПРЧ 8-го ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області.

Вітаємо з нагородою та дякуємо за роботу!

 

ДСНС Київщини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень