Уряд Естонської Республіки передав до Вишневої міської територіальної громади 5 комформабельних автобусів

Дата: 17.06.2022 09:27
Кількість переглядів: 237

16 червня було передано 5-х комфортабельних автобусів від Уряду Естонської Республіки до Вишневої міської територіальної громади Бучанського району Київської області.

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

Отримання надзвичайно актуальної гуманітарної допомоги відбулася завдяки координації зусиль Благодійного Фонду «Об’єднання іудейських релігійних організацій» і його засновника Михайла Заславського.

На захід у місто Вишневе приїхав Надзвичайний і Повноважний посол Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска, перший заступник голови Бучанської районної військової адміністрації Максим Глушак, засновник Благодійного фонду «Об’єднання іудейських релігійних організацій» засновник Михайло Заславський.

«З великою повагою хочу подякувати нашим шановним гостям, які зробили нам дуже великий подарунок для Бучанського району, для Вишневої міської громади. Ці 5 гарних автобусів будуть використовуватися в нашій громаді і районі, який потерпів немалі збитки у зв’язку з війною. Дякуємо народу Естонії!» – наголосив голова Вишневої міської громади Ілля Діков.

«Ви зараз аплодуєте мені, Естонії, Хюго (ред. представник Естонії, який опікувався передачею автобусів), але насправді ми маємо аплодувати вам. Ви, українці, зараз боретеся з російською агресією, боретеся на Сході, підтримуєте військових, які зараз там, і допомагаєте життю тривати тут на територіях, де немає, на щастя, військових дій.

На зображенні може бути: 9 людей та люди стоять

Ми дуже горді тим, що Естонія може називати себе другом України. Я пишаюся тим, що в Естонії всі разом об’єднані в допомозі Україні – це Естонська Держава, це Уряд, приватні підприємці та звичайні люди. І ці чудові автобуси, які прибули з Естонії до вашої громади ми їх називаємо «хмарними» автобусами, власне, через колір, який подібний до неба.

Я тримаю в руках ці 5 ключів від кожного автобуса, які зараз передам вашій громаді» – зазначив Надзвичайний і Повноважний посол Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска.

Під оплески мешканців, представників Виконавчого комітету Вишневої міської ради, громадських організацій, воїнів з територіальної оборони, ветеранів АТО і ООС Надзвичайний і Повноважний посол Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска передав ключі голові Вишневої міської територіальної громади Іллі Дікову.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Слава Естонії!

Слава Україні!

https://vyshneve-rada.gov.ua/component/content/article/298-nov/7574-5.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень