УВАГА!!!

Дата: 20.06.2022 12:03
Кількість переглядів: 209

Забороняється відвідування лісів населенням та в'їзд до лісів Київської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки.

На зображенні може бути: дорога та деревоЗгідно:

- розпорядження начальника Київської обласної військової адміністрації від 20.03.2022 №142,

- п.3 Указу Президента від 24.02.2022 №64 "Про введення воєнного стану в Україні",

- п.25 ч.2 ст.15 Закону України "Про правовий режим воєнного стану" від 12.05.2015 №389-VIII,

- п.8 ст.31, ст.88 Лісового кодексу України, Правилами пожежної безпеки в лісах України ПІД ЧАС ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ,

- забороняється відвідування лісів населенням та в'їзд до лісів Київської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки.

Винятком є транспорт і техніка, які використовуються Збройними Силами України, Державною прикордонною службою України, Державною спеціальною службою транспорту, Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національною гвардією України, Службою безпеки України, Службою зовнішньої розвідки України, Міністерством внутрішніх справ України, Управлінням державної охорони України, іншими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, постійними лісокористувачами.

Відповідна заборона запроваджена, зокрема, для запобігання реальній загрозі виникнення в лісах пожеж і мінімізації їхніх наслідків.

Разом із тим наголошуємо на жорсткій забороні в країні палити сухостій, за порушення якої передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу, та на час воєнного стану спалювання сухостою можуть прирівнювати до диверсій (ККУ ст. 113 «Диверсія» до переліку злочинів, спрямованих на послаблення держави, додали навмисні підпали, зокрема сухої рослинності).

Кожен день повідомляють про випадки підриву мирних громадян та працівників аварійних служб на вибухових засобах в межах лісових масивах, тому закликаємо всіх неухильно дотримуватися заборони відвідувати лісові масиви до завершення дії правового режиму військового стану та остаточного очищення (розмінування) території Київської області від мінно- вибухових засобів!

Бережіть життя та природу!

https://www.facebook.com/makarivlisgosp


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень