Відбулися навчання з надання домедичної допомоги постраждалим в умовах бойових дій

Дата: 30.06.2022 15:47
Кількість переглядів: 151

30 червня Управління гуманітарної політики Бучанської районної державної (військової) адміністрації Київської області спільно з Комунальним некомерційним підприємством Київської обласної ради «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», керуючись наказом МОЗ України від 15.03.2022 № 488 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо надання екстреної медичної допомоги постраждалим на догоспітальному етапі в умовах бойових дій/воєнного стану», провели навчання для бійців Добровольчих формувань територіальних громад Бучанського району, з метою опанування повного комплексу дій і маніпуляцій з надання домедичної допомоги постраждалим усіма штатними і підручними засобами в умовах бойових дій у зонах активного конфлікту та їх евакуація в безпечну зону.

Фото без опису

Навчання проходили, на території Бучанської районної державної (військової) адміністрація. Інструктори навчально-тренувального відділу КНП КОР «КОЦЕМД МК» Дмитро Сурмачевський та Вадим Бартківський навчили представників ДФТГ, громадських організацій та державних службовців, як правильно накладати кровоспинний турнікет, як доставити пораненого в безпечне місце та інш. Більша частина навчання – проходило практично, де імітувалися реальні бойові випадки, учасники навчалися на практиці надавати першу домедичну допомогу собі та іншим.

Фото без опису

Бучанська районна державна (військова) адміністрація висловлює щиру вдячність КНП КОР «КОЦЕМД МК» за надання цих важливих знань, які можуть врятувати життя не тільки тому хто пройшов навчання, але й тих хто буде поруч!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень