Спортивне життя відновлюється на теренах Бучанського району

Дата: 06.07.2022 15:19
Кількість переглядів: 119

Вихідними, у с. Білогородка Бучанського раойну на стадіоні «Колос» стартував «Дитячий турнір з футболу» Білогородської територіальної громади. У змаганнях взяли участь 16 дитячих команд Білогородської сільської ради. Загалом понад 200 юних футболістів.

Фото без опису

Турнір проходив у чотирьох вікових категоріях та в ньому брали участь команди, які представляли села Білогородка, Святопетрівське та Гореничі.

Матчі були запеклими, і всі гравці проявили незламний дух та характер, за що отримали не лише командні нагороди, а й особистісні призи у номінаціях «Кращий гравець команди», «Кращий гравець турніру», «Кращий нападник турніру», «Кращий воротар турніру» та «Кращий захисник турніру».

Директор КП СК «АРТ СПОРТ» В’ячеслав Воловик висловив слова вдячності спортсменам, їх батькам за внесок у розвиток спорту в Білогородській громаді та зауважив:

«Участю у цих змаганнях ми всі підтверджуємо, що справді прагнемо цивілізованого та мирного життя».

Про результати турніру та спортсменів, які вибороли не тільки призові місця для своїх команд, а й здобули особистісні нагороди детальніше на сайті Білогородської сільської ради https://bilohorodka.org.ua/dytiachyj-turnir-z-futbolu-u.../

Новини Білогородської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень