Представники Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні відвідали Ірпінь

Дата: 06.07.2022 15:46
Кількість переглядів: 200

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин зустрівся з головою відділу польових операцій та технічної співпраці Управління Верховної Комісарки ООН з прав людини Крістіаном Салазаром Фолькманом, головою Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Матільдою Богнер та спеціалісткою з прав людини Роанною Тай.

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

 "Мої колеги займаються моніторингом порушень прав людини та порушень міжнародного гуманітарного права в результаті збройного нападу російської федерації проти України. В рамках цього візиту, вирішили приїхати саме до Ірпеня і Бучі. Ми чули про ту важливу роботу, яку ви та ваші колеги зробили для того, щоб зберегти життя населення. Містяни будуть довго пам'ятати та вдячні вам за це",- зазначив Крістіан Салазар Фолькман.

 Матільда Богнер заявила наступне: "Цього тижня ми опублікували доповідь стосовно порушень прав людини та воєнних злочинів, що сталися в Україні за період з 24 лютого по середину травня місяця. Ця доповідь буде вивчатися в Женеві представниками всіх держав членів Організації Об'єднаних Націй і це ми робимо для того щоб повідомляти про події що сталися в Україні".

https://www.imr.gov.ua/news/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень