Щодо захисту бездимного середовища з 11 липня

Дата: 11.07.2022 10:20
Кількість переглядів: 144

11 липня почали діяти нові норми антитютюнового законодавства. Йдеться про зміни внесені Законом України №1978–IX до Закону України “Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення” .

На зображенні може бути: текст «додатков правила щодо захисту бездимного середовища 3 11 липня MIHICTEpCTBo охорони здоров'я украйни заборонено куриння, вживання та використання y громадських мсцях пристройв для споживання тютюнових виробв без згоряння трав яних виробв для куриння тютюнових виробв кальянив тютюнов вироби та предмети, пов язани ix вживанням електронних сигарет про якi? громадськи мсця йдеться примщення та територия: закладв охорони здоров' ?-? спортивних физкультурно-оздоровчихсп подприемств таустанов будь-яко" форми власност навчальних закладв вокзалв та аеропортв закладв ресторанного господарства закладив культури зупинок транспорту дитячих майданчикив органив державной влади готелв лфтив та пдземних переходв нших закладв для розмщення мисць загального користування житлових будинках»

Забороняється реалізація (продаж) тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, заправних контейнерів, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння особам, які не досягли 18 років, а також реалізація (продаж) тютюнових виробів в одиничних пачках, що містять менше 20 сигарет, сигари або цигарок, чи поштучно (крім сигар).

Простими словами: Забороняється куріння, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень