У Вишневій міській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію

Дата: 11.07.2022 13:10
Кількість переглядів: 513

У Вишневій міській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію, де виконуватиме свої обов'язки поліцейський офіцер громади Тютюнник Тамара Володимирівна та патрульні КП «Муніципальна безпека».

Фото без опису

У заході брали участь: начальник Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов, начальник Бучанського районного управління поліції Головного управління поліції України в Київській області Андрій Ткач, міський голова Вишневої міської громади Ілля Діков, начальник Вишнівського міського відділення поліції Володимир Лаврик, співробітники КП «Муніципальна безпека», представники громадських організацій і мешканці громади.

Поліцейські станції − це осередки безпеки для громадян у цей непростий час. Вони допомагають втілювати пріоритетний принцип діяльності Нацполіції − ефективну комунікацію з громадянами.

"У нашій країні триває війна, але на те ми і українці, щоб ніколи ні перед чим не зупинятися. Це вже 51 поліцейська станція, яка відкрита на теренах Київщини. Під час активних бойових дій щоденно ці офіцери робили заходи евакуації, розносили ліки, продукти харчування під час обстрілів. Вони працювали пліч-о-пліч з місцевою владою та в комунікації з громадянами." – зазначив Андрій Нєбитов.

"Подяка Вам, Андрію Анатолійовичу, і у вашому обличчі Міністерству внутрішніх справ за автомобіль, делегований офіцерам громади. Ми всі в Бучанському районі і в нашій громаді намагаємося максимально сприяти тому, щоб поліція функціонувала найефективніше. Повна комунікація між поліцією, органами самоврядування та громадянами є і буде існувати! Найближчим часом перемога буде за нами. Буду надіятися, що правопорушення, як і ця війна відійдуть в історію" – наголосив Ілля Діков.

Зі свого боку міська влада надала і капітально відремонтувала приміщення за адресою: вул. Європейська, 8 для комфортної роботи поліцейського офіцера громади і відвідувачів поліцейської станції.

Звернутися до поліцейського офіцеру громади Тютюнник Тамари Володимирівни можна за телефоном +38(067) 909-56-95. Черговий відділення поліції - тел. 102.

Джерело: https://vyshneve-rada.gov.ua/component/content/article/298-nov/7604-7.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень