Навчальний тренінг із першої психологічної допомоги та самодопомоги під час кризових ситуацій

Дата: 12.07.2022 16:27
Кількість переглядів: 144

Управлінням гуманітарної політики Бучанської районної державної (військової) адміністрації Київської області у співпраці з незалежною неурядовою організацією та найбільшою організацією з надання гуманітарної допомоги в Ізраїлі «IsraAID» проведено навчальний курс для працівників служби у справах дітей та сім’ї Бородянського центру соціально психологічної реабілітації населення, працівників Бучанської районної державної (військової) адміністрації та представників територіальної оборони громад району, які працюють з внутрішньо переміщеними особами та постраждалим населенням.

Фото без опису

Навчальний тренінг із першої психологічної допомоги та самодопомоги під час кризових ситуацій проведено психологами «IsraAID», адже Ізраїль вже довгі роки знаходиться в тому ж «травматичному стані» та має відповідні напрацювання.

Курс містив рекомендації та практичні напрацювання з надання першої психологічної та емоційної допомоги, методи та способи самодопомоги, роботу з гострими реакціями та психологічними травмами.

Більш ніж 20 учасників тренінгу представляли територіальні громади Бучанського району. Цей тренінг розраховано на формування навичок психологічної допомоги серед осіб, які консультують ВПО та постраждале населення.

Захід заплановано та проведено за результатами аналізу потреб фахівців та фахівчинь, з урахуванням того, що багато хто з них сам перебував в окупації та на лінії зіткнення, проте не дивлячись на свій травматичний досвід, надає допомогу іншим.

Дякуємо організації «IsraAID» за підтримку та проведений захід! Кожен з нас на своєму місці наближає перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень