Пожежна машина для Здвижівки Бучанської міської об'єднаної територіальної громади

Дата: 14.07.2022 13:19
Кількість переглядів: 106

У користування громади Здвижівки КП "Бучасервіс" передало пожежний автомобіль, який раніше доставили з Польщі у Бучанську громаду благодійники та волонтери Томас Гаєвскі, OSP (пожежна частина) Zar?by, Вікторія Щавій, Роман Гук, Єкатеріна Феліксяк.

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

Рятувальна машина вже приїхала у село і має майже все необхідне обладнання, а також спецодяг. Учасники добровільної пожежної дружини впевнені, що у найкоротший термін доукомплектують рятувальну машину.

Враховуючи, що Здвижівка і Бабинці знаходяться найвіддаленіше від центру громади – міста Бучі, де розташована служба ДСНС, жителі старостату дуже зраділи такому подарунку.

Юрій Шемеляк зі Здвижівки розповів, що на їхній території доволі часто доводиться приборкувати вогонь у лісі чи польовій місцевості, коли займається трава чи торф. І значне зменшення часу прибуття спецавтомобіля є дуже важливим для гасіння полум'я. Так вогонь не встигне завдати суттєвої шкоди.

У селі вже визначилися з людьми, які мають фахову освіту – відповідні курси Державної служби з надзвичайних ситуацій, і готові відповідально виконувати обов’язки рятувальників – стати добровільною пожежною дружиною Здвижівки.

Жителі старостату висловлюють подяку начальнику ГУДСНС у Київській області Петру Кисельову і його заступнику Богдану Данилюку за сприяння у впровадженні цього проєкту у Здвижівці.

Здвижівський старостинський округ

https://www.facebook.com/bucharada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень