У Бучанському районі планується створення ще одного Дитячого будинку сімейного типу

Дата: 19.07.2022 08:27
Кількість переглядів: 147

Кожна дитина, яка за різних життєвих обставин втратила батьків, має можливість виховуватись у сімейному оточенні, тимпаче, зважаючи на складність воєнного сьогодення, коли велика кількість дітей залишилася на самоті.

Фото без опису

Приємно усвідомлювати, що кожного дня все більше і більше наших співгромадян відкривають свої серця і домівки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Однією з таких родин є прийомна сім'я Резмерів Володимира та Надії, які проживають на території Дмитрівської сільської об'єднаної територіальної громади.

18 липня в.о. голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Максим Глушак разом із заступником начальника служби у справах дітей Бучанської районної державної (військової) адміністрації Любов'ю Дубінчук відвідав прийомну сім'ю з метою обговорення питання створення Дитячого будинку сімейного типу на базі сім'ї Резмерів, оскільки Володимир та Надія Резмери виявили бажання виховувати більшу кількість дітей та ділитися своїм теплом і знаннями з маленькими та юними жителями нашого району, які сьогодні цього потребують.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень