Робота Штабу територіальної оборони Бучанського району Київської області

Дата: 20.07.2022 10:55
Кількість переглядів: 339

Бучанська районна державна (військова) адміністрація постійно, з моменту деокупації, веде підготовку до різних сценаріїв оборони та надання відсічі у зв’язку з можливим наступом військ російської федерації з території Білорусі.

Тероборона в кожному регіоні: важливий аргумент для обороноздатності країни  | Політична партія «Слуга Народу»

Бучанською райдержадміністрацією створено Штаб територіальної оборони Бучанського району Київської області.

Внаслідок російських обстрілів багато об'єктів критичної інфраструктури Бучанського району зруйновані або пошкоджені. Тож на сьогодні головне завдання влади підготувати населенні пункти та інфраструктуру до можливої оборони та спротиву.

Саме тому створен Штаб територіальної оборони Бучанського району Київської області, головною метою якого є розробити план територіальної оборони. За основу розроблення якого взято принципи територіальності, масовості, мінімального часу на розгортання та приведення підрозділів територіальної оборони у готовність до дій.

“Ми спільно докладемо максимум зусиль аби забезпечити безпеку мешканцям нашого району”, - заявив в.о. голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Максим Глушак.

Основні завдання Штабу територіальної оборони:

  • своєчасна та якісна підготовка рубежів оборони кожного населеного пункту району;
  • розроблення завдань по обороні та налагодження оперативної координації ДФТГ;
  • управління резервом обладнання та матеріалів, необхідних для захисту важливих об’єктів та комунікацій інших критичної важливих об’єктів інфраструктури, які знаходяться на території Бучанського району Київської області;
  • забезпечення ДФТГ необхідним, для виконання покладених на них завдань.

Підготовка до оборони та можливого повторного наступу ставить перед Бучанською райдержадміністрацією та місцевими громадами багато викликів. Максим Глушак зазначив, що влада робить все можливе, щоб убезпечити мешканців району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень