“Ветерани — хто вони?” Український ветеранський фонд запустив опитування

Дата: 02.08.2022 10:19
Кількість переглядів: 142

Український ветеранський фонд запустив опитування “Портрет ветерана”. Його мета — зібрати та проаналізувати інформацію для подальшої ефективної роботи з ветеранами.

Проводиться опитування з метою розробки Стратегії розвитку Криничанської  селищної територіальної громади | Криничанська селищна рада
 

“Для чого опитування? Український ветеранський фонд — урядова установа. Ми прагнемо максимально якісно використовувати кошти платників податків у своїй діяльності, а не працювати задля галочки. Тому нам дуже важливо отримати фідбек від аудиторії. Зрозуміти, з якими питаннями, проблемами зіштовхуються ветерани та їхні родини, а також ті, хто ще не отримав статус УБД”,— каже очільниця Українського ветеранського фонду Наталія Калмикова.

Анкетування можуть проходити ветерани, ветеранки, представники та представниці ТрО та інших військових формувань, родини оборонців, а також сім’ї загиблих бійців. 

Зазначимо, що в анкеті також є розділ для цивільних, які наразі не мають військових у своєму близькому оточенні, проте прагнуть поділитися своїми візіями щодо майбутньої співпраці.

Комунікація дозволить максимально ефективно створювати корисні програми, які допоможуть воїнам повертатися з воєнного до цивільного життя, а також адаптуватися їхнім родинам. 

Команда фонду запрошує представників і представниць зазначеної аудиторії відповісти на кілька питань, аби допомогти сформувати потреби й образ ветерана. 

Анкета за посиланням: https://forms.gle/ozwDXWbk4H5EtZGQ8 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень