В Ірпінській міській раді відбулося підписання меморандуму про співпрацю між виконавчим комітетом Ірпінської міської ради та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас-Київ»

Дата: 03.08.2022 10:53
Кількість переглядів: 222

В Ірпінській міській раді відбулося підписання меморандуму про співпрацю між виконавчим комітетом Ірпінської міської ради на чолі із заступницею міського голови Лідією Михальченко та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас-Київ» на чолі з директором Романом Сиротичем.

Фото без опису

Підписання угоди дасть змогу благодійній організації «Благодійний фонд «Карітас-Київ» розпочати ремонтні роботи по відновленню домогосподарств 1 ступеня пошкодження для 37 сімей з категорії незахищених верств населення, а саме: заміна вікон, склопакетів та дрібний ремонт. Дані домогосподарства були надані благодійній організації соціальними службами міста. Благодійна організація «Карітас-Київ» виділяє на ремонтні роботи 1 мільйон гривень.

Метою співпраці є закінчення ремонтних робіт до опалювального періоду, втілення ідеї «Теплої оселі» та повернення мешканців міста до власних домівок.
Представники благодійної організації зазначили, що в майбутньому планують виділити кошти для ремонтних робіт на 1000 домогосподарств.
Нагадаємо, дана благодійна організація вже допомагає мешканцям Ірпеня, надаючи гуманітарну допомогу.

https://imr.gov.ua/news/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень