7 серпня голлівудська зірка Джессіка Честейн побувала на місці зруйнованого російськими військами житлового комплексу в Ірпені

Дата: 08.08.2022 09:18
Кількість переглядів: 121

7 серпня голлівудська зірка Джессіка Честейн побувала на місці зруйнованого російськими військами житлового комплексу в Ірпені. Крім того, разом із заступником голови Київської ОВА Віталієм Власюком Джессіка Честейн навідалася до однієї з ірпінських сімей, яка втратила житло під час російських обстрілів мирних будинків. Акторка поспілкувалася з дітьми та їхніми батьками. Від свідків жахливих подій вона почула про факти воєнних злочинів окупаційних військ та все, що довелося пережити мирним людям під час воєнних дій у місті.

Фото без опису

Джессіка Честейн висловила солідарність всьому українському народу та була вражена масштабами руйнувань, що по собі залишила армія росії.

«Ми вдячні всім, хто підтримує нас і не залишає наодинці з жахливою трагедією. Дуже важливо, аби правду про війну в Україні, військові злочини росії на Київщині знав увесь світ. І саме всесвітньовідомі діячі культури можуть розповісти про це. Дякуємо Джессіці Честейн за підтримку та рішучість», – підкреслив Віталій Власюк.

Під час відвідування України зірка театру та кіно також відвідала Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит», що в Києві. Там вона зустрілася та поспілкувалася з дітьми, які перебувають на лікуванні.

https://koda.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень