Хаб "Велике будівництво" стартував на території Макарівської селищної об'єднаної територіальної громади

Дата: 10.08.2022 11:56
Кількість переглядів: 220

Минулої п'ятниці у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза виставковий центр відбувся перший форум в рамках проєкту Хаб «Велике відновлення» Форум «Хаб Велике Відновлення»

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

Захід пройшов за підтримки Мінрегіон та Міністерство інфраструктури України.

Генеральним партнером форуму стала міжнародна компанія Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine)

Партнером форуму виступила консалтингова компанія Sidcon International Consulting Company

Форум об’єднав лідерів та експертів у сфері будівництва, енергетики, міського середовища — представників державної та місцевої влади, бізнесу і громадських організацій для спільного проєктування, пошуку джерел фінансування та широкого обговорення ідей та проєктів.

Церемонія відкриття розпочалася з привітального слова Василя Лозинського, першого заступника Міністра розвитку громад та територій України.

В рамках заходу пройшло три тематичні сесії.

Сьогодні розкажемо про учасників першого блоку: «Післявоєнна відбудова та відновлення громад», модераторкою якого виступила Крістіна Пастущенко, директорка з розвитку Асоціація малих міст України.

Серед доповідачів присутніми були Анатолій Федорук, Бучанський міськийголова Бучанська міська територіальна громада Олександр Маркушин, міський голова Ірпеня, Ірпінська міська рада Вадим Токар, Макарівський селищний голова, Макарівська селищна рада Тарас Дідич, голова Дмитрівської селищної ради Дмитрівська сільська територіальна громада

Керівники місцевих влад розповіли про соціальну, матеріальну і технічну ситуацію після закінчення активних бойових дій та зосередили увагу слухачів на питаннях пошуку різних джерел фінансування та готових проєктів для термінового і якісного відновлення очолюваних ними громад.

Крім представників громад, учасниками дискусії виступили: Тарас Бик, член правління Агентство Ефективних Рішень, Юрій Омельченко, керівник департаменту по роботі з корпоративними клієнтами міжнародної компанії Signify, та Сергій Діденко від Асоціації малих міст України

Наближаємо перемогу України та допомагаємо відновленню країни нашими спільними діями! Підтримуємо і віримо в наші Збройні Сили України!

Детальна інформація про форум — на сайті: www.hub.kyiv.ua/forum.html

Матеріал: https://www.facebook.com/hub.kyiv.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень