Хочете прихистити дитину, яка залишилася без батьків?

Дата: 12.08.2022 12:18
Кількість переглядів: 141

Служба у справах дітей Бучанської районної державної (військової) адміністрації інформує щодо існування чат-боту "Дитина не сама".

Фото без опису

Мета створення даного ресурсу - це допомога дітям у воєнний час. Його створили ЮНІСЕФ, Міністерство соціальної політики України та Офіс Президента України.

Напишіть в ньому, якщо:

- хочете тимчасово прихистити дитину у сім'ї;

- бачите дитину без нагляду;

- ваша дитина загубилася. 

Щоб прихистити дитину, ви обов'язково повинні мати громадянство України та фізично перебувати у безпечному місці на території України. Окрім того мати:

- можливість гарантувати безпеку дитині, забезпечити її їжею, одягом, доступом до медичних послуг та освіти, відповідну фінансову спроможність;

- житло, біля якого немає стратегічних чи військових об'єктів, та наявність у ньому місця для сну та відпочинку дитини.

Окремо у боті є вкладка для іноземців. Заявку можуть заповнити лише іноземні організації, які готові тимчасово прихистити організовані групи українських дітей.

У Бучанському районі вже проходить знайомство родин (батьків), які пройшли навчання щодо надання піклування та прихистку з діткам, які залишилися самі в умовах военного стану.

Діти не мають бути полишеними на самоті, у цьому великому і непростому світі. Говоримо це про кожного українського малюка, який нині втратив батьків!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень