У Вишневій міській громаді перейменовано вулиці

Дата: 17.08.2022 14:57
Кількість переглядів: 207

На черговій XVIII сесії Вишневої міської ради VIII скликання депутати Вишневої міської ради проголосували за перейменування назв вулиць та інших об’єктів, які мають відношення до країни агресора на території Вишневої міської територіальної громади.

Про роботу на цьому напрямку розповів заступник міського голови Вишневої міської ради Євгеній Пантель: «Наразі йде 6-ий місяць повномасштабної війни. Агресор чинить геноцид українського народу. Ми маємо покінчити з іменами та гаслами ворожої культури, щоб запобігти їх пагубному впливу на свідомість громадян. Наша мета протидіяти російській пропаганді про єдність наших народів та героїзації росіян, що чинили злочини задля радянської влади. Ми мусимо протистояти історичним фейкам. 

У Вишневій міській громаді перейменовано вулиці

У травні була створена тимчасова комісія з питань протидії активній фазі інформаційної війни в умовах російської агресії та з питань перейменування назв вулиць та інших об'єктів, які мають відношення до країни агресора на території Вишневої міської територіальної громади Бучанського району Київської області. Ми здійснили перевірку назв вулиць (а їх 48 у Вишневому і 180 у Крюківщині). Комісія визначила ті з них, які необхідно змінити і напрацювала варіанти для заміни. Депутати провели опитування на місцях серед населення і таким чином ми визначилися із перейменуванням. Наразі всі мешканці розуміють наскільки важливою є відмова від усього, що може нас пов'язувати з ворогом. Україна багата Героями, культурою та природою. Нам точно є в честь кого і чого називати рідні вулиці».

Джерело: https://vyshneve-rada.gov.ua/component/content/article/298-nov/7640-2.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень