В селі Гурівщина Бучанського району, після підготовчих робіт стартувало будівництво амбулаторії, в яку навесні потрапив снаряд росіян

Дата: 19.08.2022 18:14
Кількість переглядів: 216

Допоки російські окупанти щодня завдають ударів по медичній інфраструктурі, МОЗ разом з партнерами продовжує відбудовувати медичні заклади. Кожен українець повинен мати доступ до якісної медичної допомоги.

На зображенні може бути: 7 людей, дерево та на відкритому повітрі

В селі Гурівщина Бучанського району, після підготовчих робіт стартувало будівництво амбулаторії, в яку навесні потрапив снаряд росіян. У результаті влучання, будівля медзакладу вигоріла вщент.

Сьогодні на місці знищеної амбулаторії закладено фундамент для будівництва нового медичного закладу. Наступним етапом буде зведення основної будівлі.

Амбулаторія створюється з урахуванням кращих європейських стандартів та буде максимально комфортною для пацієнтів. Медзаклад оснастять теплою підлогою, сучасним обладнанням та альтернативними джерелами опалення.

Відновлена “первинка” відкриє свої двері для понад 5 000 пацієнтів вже наприкінці року.

Будівництво амбулаторії здійснюється коштом FC Dynamo Kyiv та благодійників, за підтримки Київська обласна державна адміністрація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень