Новини Білогородської сільської ради: "Традиції громади: відкритий всеукраїнський турнір з боксу пам’яті Героя АТО Олександра Саєнка"

Дата: 05.09.2022 09:08
Кількість переглядів: 153

Змагання відбулися в Білогородці і цього року внесені до єдиного календарного плану Київської обласної федерації боксу. Учасникам, які посіли призові місця, можуть бути присвоєні спортивні розряди. Організаторами змагань виступила Білогородська сільська рада, а турнір провело комунальне підприємство «Спортивний клуб «АРТ СПОРТ».

ТРАДИЦІЇ ГРОМАДИ: ВІДКРИТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З БОКСУ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ АТО ОЛЕКСАНДРА САЄНКА - Білогородська сільська рада

«У спортивних комунальних підприємствах Білогородської сільської ради є багато ініціативних людей. Так, тренер-викладач з боксу, майстер спорту СРСР – Абдураім Рискулов 8 років тому ініціював проведення турніру з боксу, який став щорічним», – наголосив директор КП СК Арт Спорт В'ячеслав Воловик.

«Ми пам'ятаємо про подвиг вашого сина, і цей турнір - данина пам'яті Олександра Саєнка, приклад для юних спортсменів і вже невід'ємна традиція нашої громади», - сказав заступник Білогородського сільського голови Павло Реган, звертаючись до Наталі Саєнко.

Бої були показовими та дуже запеклими, усі спортсмени проявили незламний дух та характер, за що й отримали не лише командні нагороди та почесні І і ІІ місця, а й особистісні призи у номінаціях: «Кращий боксер турніру» та «Найкраща техніка на турнірі».

Дякуємо усім спортсменам, тренерам та батькам, хто доєднався до турніру, тим самим вшанувавши пам’ять нашого воїна з Білогородки Олександра Саєнка.

Все буде Україна! 

P.S. Турнір пам'яті Олександра Саєнка відбувся з дотриманням норм безпеки під час дії воєнного стану. На щастя, без повітряних тривог, втім у разі загрози учасники та організатори мали змогу перейти до укриття на території Свято-Михайлівського храму.

На сайті Білогородської сільської ради ви можете ознайомитися із переможцями з Білогородської територіальної громади та про масштаби турніру:

https://bilohorodka.org.ua/tradytsii-hromady-vidkrytyj.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень