Якщо ви стали потерпілим або свідком воєнних злочинів Росії – фіксуйте та надсилайте докази!

Дата: 12.09.2022 15:41
Кількість переглядів: 198

Офіс Генерального прокурора об'єднав зусилля правоохоронців, експертів, представників громадських, міжнародних організацій, ЗМІ, журналістів і всіх, хто хоче допомогти і фіксує вбивства мирних громадян та інші міжнародні злочини Російської Федерації на нашій землі.

З метою узагальнення всієї наявної інформації (фото, аудіо, відео матеріалів, будь-яких інших відомостей) щодо військової агресії проти України відносно цивільного населення для подальшого використання її Офісом Генерального прокурора в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі та в українських судах  вся інформація має бути зібрана та збережена на єдиному ресурсі Офісу Генерального прокурора - https://warcrimes.gov.ua/

Війна в Україні - як повідомити про воєнний злочин російських окупантів »  Слово і Діло

https://warcrimes.gov.ua/ - це своєрідний доказовий хаб, з яким працюють всі правоохоронні і державні органи. На сайті платформи покрокова інструкція для тих, хто передає свідчення про злочини Російської Федерації.

Надана Вами інформація буде використана для притягнення до відповідальності осіб, винних в найтяжчих міжнародних злочинах, як в українських судах, так і в у Міжнародному кримінальному суді в Гаазі та в спеціальному трибуналі після його створення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень