В Ірпені відбулася зустріч щодо питань відновлення міста

Дата: 15.09.2022 22:04
Кількість переглядів: 174

16 вересня у м. Ірпінь відбулася зустріч представників інвестиційної, банківської сфер та сфери приватного бізнесу, з метою визначення першопотреб для відродження та повернення до звичного режиму життя м. Ірпінь.

Фото без опису

Дані компанії об'єднані Франко-українською торгово-промисловою палатою в Україні, а це понад 130 компаній різного виду діяльності.

До заходу також долучилися в.о. голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Максим Глушак, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради м. Ірпінь, співзасновник ГО "Фонд вілродження Ірпеня" Володимир Карплюк.

"Дистанційно важко усвідомити масштаби того, що потрібно для міста, тому ми тут, щоб на власні очі побачити, яка тут ситуація. Раніше наша допомога стосувалася медичної сфери, тепер, коли іде війна, потрібно долучатися і до відбудови", - зауважив Карлос де Корду, генеральний директор банку "CREDIT AGRICOLE" в Україні.

Фото без опису

Ірпінь одне з найбільш постраждалих міст району, яке потребує швидкого відновлення, адже не за горами зима, і зважаючи на осінь, яка не надто радує теплом, потрібно оперативно реагувати і віднаходити шляхи для вирішення питання з житлом для постраждалих жителів Ірпеня.
Це першочергове завдання, на якому акцентувалася увага на зустрічі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень