До Київського рибоохоронного патруля надійшли заявки на зариблення водойм

Дата: 28.09.2022 14:21
Кількість переглядів: 167

Станом на 28 вересня до Київського рибоохоронного патруля надійшло 28 заявок на проведення робіт із вселення водних біоресурсів.

Фото без опису

Відповідно до них, зариблення планують здійснити 14 користувачів, які здійснюють свою діяльність на Канівському водосховищі, 10 – промислові рибалки Київського водосховища та 4 суб’єкти господарювання, які провадять свою діяльність відповідно до режимів рибогосподарських експлуатацій водойм (СТРГ). Про результати зариблень буде проінформовано додатково.

«Цього року вселення водних біоресурсів у водойми Київщини за кошти державного бюджету не планується. Тому звертаємося із проханням до громадських організацій, спілок та небайдужих громадян за можливості брати активну участь та долучатися до заходів щодо поповнення наших водойм рибними запасами», - закликав т.в.о. начальника Київського рибоохоронного патруля Денис НЕСТЕРОВ.

Бажаючі отримати консультацію щодо законного проведення робіт із вселення водних біоресурсів у водойми можуть звернутися до відділу іхтіології Київського рибоохоронного патруля за номером: (068) 523-39-41.

Довідково:

Інформація щодо процедури законного проведення робіт із зариблення водойм тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень