Гаряча лінія від УВФ допомагає подолати страхи, пов’язані з війною

Дата: 28.09.2022 14:25
Кількість переглядів: 195

Український ветеранський фонд запустив новий номер Гарячої лінії кризової підтримки. Відтепер отримати безплатну консультацію можна за номером 0800 33 20 29, щодня та цілодобово.

? Скачать картинки Горячая линия, стоковые фото Горячая ...



“Хочемо, щоб якомога більше людей отримали опору в цей хиткий нестабільний час. На лінії працюють професійні психологи. Усі розмови є приватними та нікуди не поширюються. Ми підтримуємо як ветеранів та їхні родини, так і тих, хто потерпає від війни чи чекає своїх рідних з фронту, полону. Не знецінюйте свій стан та звертайтеся по допомогу”, —  каже головна психологиня Гарячої лінії, Олена Лашко.

Якщо ви опинилися у критичній ситуації, охоплює страх, не знаєте, як впоратися ізважким станом чи просто потребуєте підтримки та безпечного простору —  телефонуйте. Або якщо готуєтесь до повернення близьких із фронту й не знаєте, як себе поводити — ми проконсультуємо і з цієї теми.

Також нагадуємо, що Український ветеранський фонд запустив групи підтримки. Щонеділі, о 19:00 можна отримати безплатну психологічну допомогу онлайн. Щоб доєднатися, потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/jqkeMJEaHRk1bp3z8  

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Українського Фонду Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень