Напередодні Дня працівників освіти педагоги Бучанської територіальної громади отримали вітання з нагоди професійного свята

Дата: 30.09.2022 11:18
Кількість переглядів: 171

До Дня працівників освіти та Дня дошкілля з вітальним словом та відзнаками, на святкування професійного свята педагогів, до Бучанської спеціалізованої загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школи №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Бучанської міської ради завітали заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євген Рибалко та начальник відділу освіти управління гуманітарної політики адміністрації Володимир Фесенко.

Фото без опису

Гості вручили Подяки педагогічним працівникам за самовідданість і патріотизм, збереження матеріальних цінностей, волонтерську діяльність та надання допомоги населенню під час окупації населених пунктів Бучанської територівальної громади.

Вітаємо всіх педагогів, викладачів, персонал загальноосвітніх закладів району з прийдешнім святом!!! Хай кожен день дарує наснагу, позитивний настрій та віру в переможне та мирне життя нашої країни!!!

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень