До Дня усиновлення у Бучанській районній військовій адміністрації відбувся святковий захід

Дата: 30.09.2022 21:34
Кількість переглядів: 148

З нагоди Дня усиновлення служба у справах дітей та сім’ї Бучанської районної державної (військової) адміністрації Київської області підготувала свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях, Дитячих будинках сімейного типу району та є усиновленими.

Фото без опису

Щоб порадувати дітлахів були організовані різноманітні розваги, конкурси та концертна програма. Учасники заходу могли спробувати себе у ролі мага та повелителя вогню, або навіть заклинателя змій. Одним словом, було цікаво як малим, так і дорослим учасникам заходу.

Фото без опису

До юних жителів району та їхніх прийомних батьків і вихователів звернулися з привітаннями до свята та подяками за щирі серця та батьківське піклування голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов, заступники голови адміністрації Денис Денисюк, Євген Рибалко, керівник апарату адміністрації Тетяна Пажитнова, а також заступник начальника служби у справах дітей адміністрації - начальник відділу з питань захисту прав дітей, сім'ї та профілактичної роботи Любов Дубінчук.

Фото без опису

 

Також під час заходу голова Бучанскьої районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов вручив Подяки волонтерам, які допомагали у період бойових дій, що тривали на території району, родинам з дітьми, та загалом підтримували всіх, хто у такий складний час потребував їхньої допомоги, незважаючи на всі ризики та небезпеку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень