У Бучанській районній державній адміністрації пройшла виїзна нарада під головуванням Олексія Кулеби

Дата: 07.10.2022 17:37
Кількість переглядів: 273

07 жовтня у приміщенні Бучанської районної військової адміністрації відбулася виїзна нарада начальника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби з керівництвом Бучанської районної військової адміністрації, районної ради, керівниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та головами територіальних громад району.

Фото без опису

На початку наради Олексій Кулеба представив присутнім нового голову Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова, який відповідно до розпорядження Президента України від 29 вересня 2022 року № 225/2022-рп був призначений на відповідну посаду.

Олексій Кулеба привітав Данила Мавлянова та побажав наснаги і плідної роботи на даній посаді.

У відповідь новопризначений голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації подякував за проявлену довіру.

Фото без опису

«Знаю, що шлях на цій посаді буде не легким, тому що район найбільш постраждалий на Київщини, пережив окупацію, бойові дії і звірства російських окупантів.

Проте, прикладу максимум зусиль для його відновлення та повернення наших жителів до нормального життя.

Сподіваюсь на Вашу підтримку і розуміння, так само як і на допомогу і спільну роботу, кожного присутнього у цьому залі. Я відкритий до діалогів, співпраці, та комунікацій цілодобово», - Данило Мавлянов. 

Фото без опису

На нараді були обговорені питання:

- організації підготовки населення до оборони;

- діяльності та проблемних аспектів функціонування ДФТГ Бучанського району;

- організації цивільного захисту населення;

- відбудови та відновлення життєдіяльності Бучанського району: стану обстеження та відновлення об'єктів пошкодженої інфраструктури;

- здатності органів місцевого самоврядування до подолання наслідків кризових ситуацій у сфері життєзабезпечення територіальних громад в осінньо-зимовий період. Стан готовності до опалювального сезону 2022/2023 рр.

Фото без опису

Зважаючи на тематику обговорених питань порядку денного начальником Київської військової адміністрації були дані відповідні доручення керівництву Бучанської районної військової адміністрації, головам міських, селищних, сільських рад, начальнику Гостомельської селищної військової адміністрації та керівникам силових структур району щодо вирішення нагальних проблем, порушених під час наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень