До уваги: інформація від ДТЕК "Київські регіональні електромережі"!

Дата: 11.10.2022 15:49
Кількість переглядів: 284

ВАЖЛИВО! Для балансування енергосистеми у Київській області запроваджуються графіки погодинних відключень електроенергії.

Немає опису світлини.

Через пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури у Києві та Київській області сформувався певний дефіцит потужності. Для того аби збалансувати енергосистему та запобігти масштабним відключенням, державна енергокомпанія НЕК Укренерго з 11:20 запровадила графіки аварійного відключення електропостачання. В нього потрапили частина промислових та побутових клієнтів Київської області.

Тим клієнтам, у яких електропостачання було відсутнє починаючи з обіднього періоду часу, ми повернули світло до 20.00. Разом з тим, задля того аби збалансувати енергосистему і покрити існуючий дефіцит потужності компанія вимушена на вимогу НЕК Укренерго, на декілька годин відключити світло у інших клієнтів. Якщо протягом 10 жовтня у вас було стале електрозабезпечення, імовірно ви потрапите в список клієнтів, у яких буде відключено світло у вечірньо-нічний період з 10 на 11 жовтня.

Заздалегідь просимо вибачення за незручності! Зарядіть прилади і подбайте про власний комфорт.

Для того аби забезпечити стабільність функціонування енергосистеми на вимогу НЕК Укренерго, ми і далі будемо вимушені частково обмежувати споживання електроенергії клієнтами до стабілізації ситуації.

Для цього будуть складатися графіки почергового електропостачання. Починаючи з 11 жовтня ми на щоденній основі заздалегідь будемо оприлюднювати ці графіки на сайті з адресами і часом відключення. Очікується, що тривалість відключень не буде перевищувати кількох годин. Компанія робить все необхідне, аби ці графіки були максимально комфортними для споживачів.

Звертаємося до клієнтів з проханням не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери, електрочайники, тощо) під час вечірнього піку споживання з 17:00 до 22:00. В разі необхідності – вмикайте їх після 22:00, коли споживання значно знизиться.

Дякуємо нашим клієнтам за терпіння! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень