Данило Мавлянов побував у модульному містечку, де проживають жителі Макарівської теритріальної громади

Дата: 13.10.2022 09:11
Кількість переглядів: 139

Протягом дня, ще одним місцем візиту під час робочої поїздки Данила Мавлянова разом з керівником благодійної організації "БО "Родина - Україна" Назаром Збіглеєм стало модульне містечко у смт Макарів.

Фото без опису

Учасники поїздки оглянули саме містечко та поспілкувалися з проживаючими у ньому жителями селища, будівлі та квартири яких зазнали значних руйнувань, або були зруйновані.

Проживаючі звернулися до керівника району з проханням допомогли у вирішенні ситуації щодо обігріву модулів у осінньо-зимовий період.

Фото без опису

Відповідно ця ситуація була проговорена із заступником Макарівського селищного голови Анатолієм Карбовським та дане доручення щодо невідкладного забезпечення містечка генераторами.

Також було вирішене питання щодо влаштування жительки модульного містечка до КНП "Макарівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Макарівської селищної ради на проходження періоду реабілітації після отримання травми ноги.

Фото без опису

По завершенню візиту Данило Мавлянов та Назар Збіглей від благодійного фонду "Родина - Україна" передали, для потреб жителів містечка медикаменти, теплий одяг, предмети особистої гігієни та продукти харчування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень